Domov
M-Sonic 901 terápiás ultrahang készülék
Popis produktu
Dokumenty na stiahnutie
Dodané do 7 dní
Momentálne vy a 2 sledujete tento produkt

View.Shop.Product.DiscontinuedProductTitle

View.Shop.Product.DiscontinuedProductText

Vrátenie tovaru do 14 dní
Záruka 12 mesiacov
Doručenie kuriérom GLS
Popis produktu
Dokumenty na stiahnutie

Az M-Sonic 901 terápiás ultrahang készüléket otthoni használatra tervezett terápiás ultrahang, ami kisebb (10x10cm) területet érintő friss és tartós panaszok esetén is hatékony, továbbá kozmetikai-szépségápolási célokra is alkalmazható.

Nagy előnye más, hasonló készülékkel szemben, hogy nemcsak krónikus, hanem friss panaszok kezelésére is alkalmas (mert nemcsak folyamatos, hanem pulzáló ultrahang sugarat is kibocsát).

Ugyanis nemcsak folyamatos ultrahangot bocsát ki, hanem úgynevezett impulzus mód is beállítható. A folyamatos ultrahang sugár a krónikus, hónapok óta tartó panaszok kezelésére való, ez általában nem túl erős a friss sérülések esetén. Az impulzus mód azt jelenti,  hogy az ultrahang sugár ki-be kapcsolgat és így nem "melegíti" túl a frissen sérült sejteket.

Az M-Sonic 901 ezrét alkalmazható friss fájdalmak, lumbágó, isiász, izomfájdalmak, gerincsérv, törés kezelésére. Kiváló továbbá olyan érzékeny területeken is, mint arc és idegek (neuralgia). Persze folyamatos ultrahang módban krónikus panaszokra (artritisz, artrózis, teniszkönyök, stb.) is hatékonyan alkalmazható.

A készülék otthoni felhasználásra készült. 20-30 perc kezelés után tarts minimum 30 perc szünetet. Ez a készülék nem való folyamatos, rendelői használatra.  

 

Dr. Zátrok Zsolt beszél az M-Sonic 901 általános felhasználásáról


Használati javaslat:

  • az ultrahang kezelés másnaponta, esetleg naponta egyszer végezhető ugyanazon a területen
  • a kezeléseket a teljes gyógyulásig érdemes végezni

Nézze meg Dr. Zátrok Zsolt filmjeit a terápiás ultrahangokról

Kompatibilné príslušenstvo