Zdravotnícke pomôcky - Obchod so zdravotníckymi pomôckami
Gumová elektróda /45x50mm/kolík/ +pásy +hubky
Popis
Príslušenstvo

Gumová elektróda /45x50mm/kolík/ +pásy +hubky

€ 16
Zostáva už len niekoľko kusov
2 iné ako si prezeráte tento produkt.
Cena zahŕňa: 2 gumové elektródy (45x50mm), 2 elastické popruhy (5x50cm), pár špongiových vreciek
Popis
Príslušenstvo

Popis

Gumi elektróda pár (45x50mm) általános TENS és izomstimulációs kezelésekhez, rugalmas rögzítőpántokkal és szivacs tokkal.

Amennyiben rendszeresen alkalmazol otthoni TENS vagy izomstimulációs kezeléseket, az öntapadó TENS elektróda tappancsok költsége magas lehet. Ez a gumi elektróda "végtelen" életidejű. Nem kopik, nem romlik, azaz helyettesítheted vele az öntapadókat és költségeket csökkenthetsz. 

A gumi elektróda impulzusátadó képessége azonban elmarad az öntapadó elektródákéhoz képest! Ha bénulást, idegsérülést, izomszakadást vagy súlyos állapotot kell kezelnek, akkor használj továbbra is öntapadó elektródát. Általános fájdalomcsillapításra, alakformáló izomkezelésre, zsírbontó kezelésre azonban a gumi elektróda tökéletesen megfelelő. 

A gumi elektróda akkor adja át az impulzust a bőrödre, ha alaposan benedvesíted vagy kontakt gélt használsz. Szárazon használva a gumi elektróda nem tudja átadni az impulzust, égető, csípő érzést kelt a felhelyezés helyén!

Ebben a csomagban a gumi elektróda mellett szivacs tok is található. Ezt mártsd vízbe, nyomd ki, hogy ne csepegjen, majd a gumi elektródát csúsztasd a szivacs-tok nyílásába. Helyezd a bőrre, majd rögzítsd a rugalmas szalaggal. 

A csomagban 50cm hosszú, tépőzáras rugalmas szalag is van, ezzel rögzítheted az elektródát a végtagjaid kezelésekor. Törzseden, hátadon, hasizmaidon rögzítéshez használj egyszerű ragtapaszt.

Príslušenstvo