Zdravotnícke pomôcky - Obchod so zdravotníckymi pomôckami
Sada elastických elektród /na stehná/2páry
Popis
Recenzie zákazníkov

Sada elastických elektród /na stehná/2páry

0 Recenzie
€ 55
Skladom
1 iné ako si prezeráte tento produkt.
Cena zahŕňa: 2 páry flexibilných elektród s karabínkovým konektorom

Popis

Többször használatos elektróda készlet. Rugalmas anyagból készült, tépőzárral záródik. A combok általános stimulációs kezelésére ajánlott. 

Az öntapadó elektródáktól eltérő kezelést tesz lehetővé. Amíg az öntapadó elektróda egy adott izomra összpontosítható, addig a rugalmas elektródával a combizmok körkörösen stimulálhatók. Ezzel azonban a kezelés precizitása csökken. A rugalmas elektróda nem alkalmas például mikroáramú kezelésre, nem ajánlom bénulás, idegsérülés esetén. Azonban megfelelő általános izomerősítésre, izomerő visszaszerzésre hosszas betegség, műtét, sérülés után. 

A rugalmas elektróda használatához be kell vizezni. Merítse az elektródát vízbe, hagyja, hogy felszívja a vizet. Ezután nyomja ki, hogy ne csepegjen, de nedves maradjon. (száraz állapotban használva erőteljes csípő, égető érzés észlelhető, ami kellemetlen. Csak vizes állapotban jut át az elektromos impulzus megfelelően!)

A rugalmas elektróda általános kezelésre helyettesítheti az öntapadó elektródát. Amint már említettem, precíz kezelési idényű bénulás, idegsérülés, mikroáram kezelés, stb esetén pedig nem - ezeket öntapadó elektródával vagy gumi elektródával lehet hatékonyan végezni.  

Recenzie zákazníkov