Do you need advice? Not sure what can relieve your symptoms, which tool is right for you? Use this help! YOU CAN IDENTIFY the appropriate device with a FEW CLICKs
Guide to choice

Regeneráció

Alig ért véget az edzésed és a leginkább megdolgozott izmaid máris "tűzben égnek". Az izomrostjaidban strukturális mikrosérülések tömege történt, a sejtekből Creatin-Kináz enzim szabadult fel és ez akut gyulladást indított el. A fokozott energiaátalakítás pedig egy sor metabolitot (például tejsavat) képzett és "hagyott" az izmodban - ez okozza a fáradtságot, az izommerevséget és fájdalmakat is.

NEM IS KÉRDÉSES: A TESTED PIHENÉSRE, IZMAID REGENERÁCIÓRA VÁRNAK!

A pihenés célja, hogy az edzés hatására beindult folyamatok kedvezőtlen hatásait megszüntesd és a következő edzést-versenyt maximálisan pihent izmokkal kezd el.

Minél hatékonyabban pihensz, annál gyakrabban és intenzívebben edzhetsz. Ha pedig intenzívebben edzel, gyorsabban javul a teljesítményed is.

A regeneráció minden sport esetén alapvető fontosságú.

Az elektrostimuláció új lehetőséget biztosít ehhez: hatékonyan gyorsítja az izommerevséget, fáradtságot, gyulladást okozó metabolitok (pl. tejsav, kreatin-kináz) kiürülését.

 

A termékcsoportban összegyűjtöttük a regeneráció gyorsítására alkalmas megoldásokat, eszközöket, készülékeket.